Maxi Cosi dječja kolica i autosjedalice

Maxi Cosi dječja kolica i autosjedalice


O brandu

Maxi Cosi je popularan i svjetski poznati brand, osnovan od američke Dorel Juvenile grupe. Već više od 35 godina proizvode autosjedalice i dječja kolica. Svaki proizvod pomno je osmišljen kako bi pomogao roditelju olakšati njegovu uobičajenu svakodnevicu.

Jednom kada su sakupili sva saznanja, razvijaju pametna i brižna putnička rješenja za djecu.

Zašto pametna?

 • Rješavaju probleme koje brinu roditelje
 • Štede vrijeme jednostavnošću korištenja
 • Sjajno izgledaju i pružaju divan osjećaj

Zašto brižna?

 • Izrađeni su na najvišoj razini kvalitete i udobnosti
 • Brinu o okolišu prilikom proizvodnje

 

Maxi Cosi dječja kolica

Maxi Cosi dječja kolica savršeno su stvorena da odgovaraju svakom životnom stilu. Bez obzira radi li se o laganim kolicima za jednostavna putovanja, teškim kotačima za terenske avanture ili udobnim putničkim sustavima 3 u 1.

Postoji nekoliko različitih kategorija kolica:

 1. Kolica za bebe do 6 mjeseci starosti
 2. Kolica za djecu od 6 mjeseci starosti
 3. Dvostruka kolica

 

 1. Kolica za bebe do 6 mjeseci starosti

Sigurno i udobno smještaju vašu bebu od rođenja, čineći tako vašoj bebi izlet iz snova. Pametan dizajn i vrhunska završna obrada privlače poglede, dok pametne značajke kolica, poput preklapanja pomoću jedne ruke, čine svaki dan lakšim.

 

 1. Kolica za djecu od 6 mjeseci starosti

Savršena za znatiželjne mlade umove. Bez obzira trebate li lagana gradska kolica, putna kolica ili posebne kotače za teže i zahtjevnije terene, omogućuju djetetu istraživanje svijeta  ugodnim, sigurnim i jednostavnim.

  Maxi Cosi model Zelia

 

 1. Dvostruka kolica

Kako vaša obitelj raste, dvostruka kolica omogućavaju uživanje u izlasku svojom lakoćom. Dizajnirana za krajnju fleksibilnost od rođenja, elegantni dizajn savršen je za grad ili izlete.

 

Maxi Cosi autosjedalice

Inovativne autosjedalice učinile su Maxi Cosi pouzdanim partnerom za sigurno, ugodno putovanje desetljećima. Imaju najnovija rješenja u svim grupama autosjedalica.

Grupe autosjedalica:

 1. Autosjedalice za bebe od rođenja do 12 mjeseci
 2. Autosjedalice za djecu od 9 mjeseci do 4 godine
 3. Autosjedalice za djecu od 3.5 godine do 12 godina

 

 1. Autosjedalice za bebe od rođenja do 12 mjeseci

Njihove autosjedalice prevezle su 50 milijuna beba iz bolnice kući. Odabir prave autosjedalice za bebe za vas i vašu obitelj važna je odluka. ISOFIX sidro i ležište za bebe s mogućnošću vezivanja, dizajnirana su za sigurnost tako da uvijek činite pravi izbor za svoje dijete. Dolaze u raznim mogućnostima: od zakretanja autosjedalice za 360◦, sjedalice za djecu s dispanzijom kukova, brzog i lakog postavljanja, do raznih modela u kojima možete podešavati pojas za vezivanje.

maxi cosi axissfix autosjedalicaMaxi Cosi model Axxisfix

Bitno je spomenuti da se preporučuje putovanje okrenuto prema naprijed sve dok vaše dijete ne napuni barem 15 mjeseci, a to podržavaju i stručnjaci.

Možete birati između ugradnje s ISOFIX sidrom ili s pojasom vašeg automobilskog sjedala 0 grupe. U Maxi Cosiju preporučuju upotrebu ISOFIX sidra za ugradnju vaše autosjedalice za bebe. ISOFIX umanjuje rizik od pogrešne ugradnje i pruža čvrstu vezu s automobilom. Ne brinite ako u svom automobilu nemate ISOFIX, ugradnja s remenom jednako je sigurna ako slijedite upute u priloženom priručniku.

Najbolje mjesto za postavljanje autosjedalice za novorođenče je stražnje srednje sjedalo automobila. Druga najbolja opcija za ugradnju dječjeg autosjedalice je iza suvozačevog sjedala, jer sjedalo u sredini ponekad nema ISOFIX sidra. Ne preporučuje se, ali ako trebate instalirati autosjedalicu za bebe na prednje sjedalo, uvijek isključite putnički zračni jastuk.

Kad se glava djeteta digne na vrh autosjedalice za dojenčad, vrijeme je da se prebacite na sljedeću autosjedalicu. 

 

 1. Autosjedalica za djecu od 9 mjeseci do 4 godine

 

Sve autosjedalica za malu djecu kombiniraju sigurnost i udobnost s praktičnim dizajnom, kako bi putovanje vašeg djeteta učinilo što lakšim. Kad se glava vašeg mališana digne na vrh autosjedalice za bebe, vrijeme je da se prebacite na autosjedalicu za malu djecu. Dizajnirane su za djecu od čak 4 mjeseci starosti pa do 4. godine života. Samim time pružaju mogućnost vožnje usmjerene prema naprijed i nazad.  Preporučuju putovanje unatrag do 15 mjeseci.

Maxi Cosi model Titan Pro

Za roditelje koji traže dodatnu udobnost; nude više autosjedalica za malu djecu koja imaju funkciju rotiranja. Staviti dijete u njihovu autosjedalicu je puno lakše ako autosjedalicu možete okrenuti prema sebi, na taj način ste sigurni da su sigurno i pravilno postavljeni. U kombinaciji sa značajkama kao što su pojasevi za jednostavno spajanje, smještanje  vašeg mališana nikada nije bilo tako jednostavno. Većina njihovih autosjedalica za malu djecu lako se prilagodi vašem rastućem djetetu. Samo promijenite visinu ili širinu tako da vaše dijete uvijek uživa u udobnoj i sigurnoj vožnji bez obzira koliko brzo raste!

Za brzu i jednostavnu instalaciju nude više ISOFIX autosjedalica za malu djecu, ove autosjedalice su spojena na ISOFIX postolje vašeg automobila što znači da ih je vrlo jednostavno instalirati! Ne brinite ako vaš automobil nema ISOFIX sidro, u Maxi Cosiju nude više automobilskih sjedala za malu djecu koja se mogu ugraditi samo s pojasom vašeg automobila, samo slijedite upute u priloženom priručniku da biste ga ispravno instalirali.

 

 1. Autosjedalice za djecu od 3.5 godine do 12 godina

Maxi Cosi dječja autosjedalica sa zaštitom leđa i vrata nudi bezbrižnost do 12 godina. Preporučuje se da uvijek koristite autosjedalicu s visokim stražnjim dijelom za djecu do 12 godina. Time ćete zaštititi dijete tijekom bočnog sudara. Pružaju inovativne značajke kao što su G-ćelija i Airprotect® tehnologija i kamo god otišli, vaše dijete će biti na sigurnom. Kao i prethodne autosjedalice, dolaze s ISOFIX sidrom koji možete ugraditi u svoj automobil.

Maxi Cosi model Rodifix

Također nude i dječja autosjedalica koje se mogu ugraditi remenom autosjedalice, tako da nema brige ako u svom automobilu nemate ISOFIX sidra. Svaka Maxi Cosi dječja autosjedalica je lako podesiva kako bi odgovarala vašem djetetu dok ono neprestano raste. Samo promijenite visinu ili širinu kako biste djetetu dali više prostora i udobnosti. Starijoj djeci pružaju mogućnost da vežu sigurnosni pojas sami se osjećaju kao odrasli ljudi.

 

babyhelp_logo

                                                                                                     BabyHelp Team