Momon

Momon


Talijanska tvrtka Momon, stvorila je sigurna, funkcionalna i moderna dječja kolica iz razloga što je dolazak novog života na svijet vrlo bitan događaj u kojem jedino o čemu trebate brinuti je udobnost i sigurnost vašeg djeteta.

 

Svi znamo kako je nekad teško naći idealna kolica za vaše dijete, a da u isto vrijeme zadovoljavaju i sve vaše potrebe. Vrlo često, mladi roditelji prilikom odabira kolica previše pažnje posvećuje traženju kolica u određenoj boji i pri tom zaborave ono najbitnije što bi nas kod kolica trebalo interesirati. 

Sigurnost, funkcionalnost i kvaliteta su najbitnije komponente koje treba tražiti kada se kupuju dječja kolica. I zato je tvrtka Momon proizvela kolica koja su rezultat višegodišnjeg istraživanja i iskustva u prodaji i uvozu kolica. Talijanski brend odlikuje kvaliteta, ali i autentičan i zanimljiv dizajn. Prilikom proizvodnje posvećena je pažnja svakom detajuj, od sigurnosti i kvalitete do praktičnosti. Prilikom osmišljavanja svih modela Momon kolica koja su dostupna u prodaji, slušalo se koja su iskustva i potrebe roditelja kao i očekivanja onih koji će to tek postati. 

 

Aluminijska konstrukcija u kombinaciji sa tekstilom koji je otporan na mrlje, vodonepropusan i pruža UV zaštitu upotpunjeno sa lakoćom rukovanja ovih kolica te s dodatkom SAS i DMS patentiranog sistema je ono što ova kolica čini odličnim odabirom za svaku bebu i svakog roditelja. SAS služi za apsorpciju udaraca kako vaše dijete ne bi osjetilo nagle kretnje, a DMS je sustav memorije kretanja kotača kolica prije nego izgube doticaj sa tlom. DMS na taj način olakšava upravljanje kolicima jer ne dolazi do rotiranja kotača. 

 

Dizajn kolica je vrlo nenametljiv i zadovoljiti će svakog roditelja. Možete izabrati između mnoštva boja i interesantnih dezena kojih ima samo kod ovih kolica. Koju god boju izabrali vaša kolica će izgledati elegantno i moderno u isto vrijeme. Momon se potrudio da svaka boja koju odaberete odlično izgleda na kostrukciji koja dolazi u pomno iskombiniranoj boji.

 

Kada nam se brend Momon predstavio i čim smo vidjeli njihove prozvode očarali su nas. Količina modela i boja u ponudi popraćena je također i velikom količinom dodataka koje možete kupiti za kolica. Već u startu ako odaberete Trio kombinaciju uz kolica s košarom, autosjedalicom i sportskim sjedalom razveseliti će vas dodaci koji idu u kompletu. Pokrivač za noge za sjedalicu, sportsko sjedalo i košaru, zaštita od komaraca, zaštita od kiše, zaštite za kotače, torba i držač za bočicu samo su vrh sante. Ono što se skriva iza Momona je široka ponuda dodatnih proizvoda tako da možete kupiti razne footmuff-ove, zimske vreće, jastuke, rukavice za kolica i slično. Ponuda je toliko opširna i omogućava personalizaciju kolica svakoj mami kako bi i ona uz svoje dijete u njima uživala. 

Ova kolica bit će pravi izbor, izrazito udobna za vaše dijete i za vas kao roditelja koji njima upravlja. Kolica Momon zadovoljavaju sve standarde. I sigurnosne, a i vaše.

 

Momon kvaliteta

Kvaliteta Momon kolica daje apsolutno veću vrijednost Vašem novom životnom iskustvu.

Promatrajući Momon proizvode očima trgovaca prvi cilj je odgovoriti na stvarne potrebe svakog roditelja a to su - praktičnost, funkcionalnost i kvaliteta – pritom ostvariti san!

„Kvaliteta“ znači biti u mogućnosti ponuditi proizvod koji je 100% svestran, funkcionalan, elegantan i cjelovit. Proučavajući potrebe svakog roditelja i djeteta, izbor tkanina, tekstura i boja, dizajn okvira, sigurnost i izbor materijala bili su polazna točka i uspješno ostvaren cilj.

Tvrtka Momon posvećivala je, i konstantno posvećuje pažnju svakom detalju, proučavajući tehnologiju kako bi najbolje strukturirala Momon kolica u kvalitetan proizvod.

Velika pažnja posvećena je izboru, kvaliteti i dizajnu tkanina. Momon tkanine su vodonepropusne, otporne na mrlje i imaju visoku UV50 + certificiranu zaštitu od sunca.

Konstrukcije kolica su izrađene od aluminija ili karbonskih vlakana, istovremeno vrlo lagana i jednostavna za rukovanje.

Naši kotači s unutarnjom cijevi i dvostrukim jastukom imaju SAS i DMS patente.

Sva Momon kolica imaju praktične i “must have dodatke”. Neki su: 

                             

Momon patenti

Tvrtka Momon patentirala je 2 patenta : SAS i DMS

 

SAS sustav - Sustav apsorpcije udaraca

Užurbana svakodnevnica od svakog roditelja zahtjeva puno kretanja. Odlasci u nabavu, dnevni izlasci u šetnje, putovanja i tada šetnje po različitim podlogama! Ovaj SAS patent omogućuje kolicima da apsorbiraju udarce bez stvaranja bilo kakvih skokova koji mogu uznemiriti vašeg mališana u kolicima. Omogućuje bebi da neometano spava i uživa u svježem zraku! 

 

DMS – Direction memory system

 Gdje god da živite, centar grada, predgrađe, van grada – podloge kojima se krećete sa svojim mališanima gotovo su uvijek neravne, pune malih ili većih „ zamki“.  Rupa koje niste vidjeli, kamenčića, neravnina bilo na asfaltu ili kad ga nema. Da bi Vaša šetnja bila neometana tim zaprekama i iznenađenjima za Vas i Vašu bebu, Momon je patentirao DMS sistem. Sustav memorije usmjeravanja omogućuje memoriranje položaja kotača prije nego što izgube kontakt sa tlom. 

babyhelp_logo

                                                                                              BabyHelp Team