Karmela Bučar, univ. bacc. praesc. educ.

Karmela Bučar, univ. bacc. praesc. educ.


Rođena je 26.10.1990. godine u Zagrebu. Nakon završene gimnazije upisuje Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, smjer Rani i predškolski odgoj i obrazovanje. U šestogodišnjem iskustvu rada s djecom, osim redovnog programa, mnogih projekata te brojnih inovativnih aktivnosti, provodi i Integrirani program ranog učenja engleskog jezika. Često se profesionalno usavršava vodeći mnoge radionice i predavajući na stručnim skupovima. Voditeljica je Kurikularne grupe za rano učenje engleskog jezika.


Među rijetkima u Hrvatskoj imala je čast usavršiti se u CLIL metodi poučavanja engleskoga jezika u prestižnoj školi British study centres, u Oxfordu u Engleskoj.S obzirom da je završila osnovnu glazbenu školu, svjesna je činjenice koliko je glazba bitna za cjeloviti razvoj djece. Pohađala je i sudjelovala na seminaru u Grčkoj pod nazivom „Melodic classrooms - Music as a powerful learning tool“ te time dodatno upotpunila svakidašnji rad s djecom.


Također, kao Erasmus + ambasadorica sudjeluje u brojnim europskim projektima, šireći tako svoja profesionalna znanja i vidike.

Poziv odgojitelja zahtjeva cjeloživotno obrazovanje i stručno usavršavanje, stoga se i dalje usavršava u brojnim područjima.

babyhelp_logoBabyHelp team